skip to main
|
skip to sidebar
Sáfrány
2010. március 18., csütörtök
A gyönyörű giccs
Ez egy málnaszörből és cukorból készült pillecukor fondant, melyből rózsát csináltam. Szép?
Ha neked is megjött a kedved, látogass el
Anyafőztére
a nyersanyagok receptjeinek elkészítéséhez.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Magamról
Sáfrány
Teljes profil megtekintése
Blogarchívum
►
2012
(1)
►
május
(1)
►
2011
(10)
►
július
(3)
►
május
(1)
►
április
(1)
►
február
(1)
►
január
(4)
▼
2010
(33)
►
december
(3)
►
november
(1)
►
október
(2)
►
szeptember
(4)
►
augusztus
(4)
►
július
(4)
►
június
(4)
►
május
(1)
►
április
(2)
▼
március
(3)
A krumplitorta
A gyönyörű giccs
Spenótos, ricottás schiaffoni vagy cannelloni
►
február
(2)
►
január
(3)
►
2009
(18)
►
december
(8)
►
november
(3)
►
szeptember
(1)
►
május
(1)
►
április
(1)
►
március
(1)
►
február
(2)
►
január
(1)
►
2008
(4)
►
december
(3)
►
november
(1)
Kedvenc oldalak
gasztrobutik
Címkék
befőzés
birs
cékla
desszert
édesség
egyéb
előétel
experiment
főétel
gomba
Görögország
japán
karácsony
leves
piac
risotto
rozmaring
saláta
sütőtök
tea
tészta
torta
zöldség
Rendszeres olvasók
Keresés ebben a blogban
Számláló
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése